Pipes i Hammarby Sjöstad

En trivsam pub i hjärtat av Hammarby Sjöstad mitt emot tvärbanans hållplats Mårtensdal. Här hittar du ett brett utbud av whisky och öl, såväl på fat som på flaska. Självklart har vi inslag av Hantverksöl och samarbete med det lokala bryggeriet, Carnegiebryggeriet som ligger runt hörnet.

Vårt fokus är på mat och öl och vi räknar med att mejsla fram vårt koncept så att det passar både våra nya grannar i vackra Sjöstaden och andra som besöker stadsdelen.

Vi serverar klassiska välsmakande pubrätter såsom burgare, nystekt wienerschnitzel och fish and chips, tillagat på vårt egna sätt. Dessutom ett urval av vad vi tycker är stans godaste korvar. Även en hel del godsaker At The Bar, d.v.s. smårätter som är lite mer än chips och nötter.

Gemytet finns i inredningen med ombonat material, grovt trägolv blandat med en klassisk rustik matta. Du kan sitta avskilt, enskilt eller bland oss andra, dessutom finns en uteservering som vi öppnar då solen levererar. Vi är ingen sportsbar men en TV finns att samlas kring vid större idrottsliga evenemang.

Välkommen in!

Galleri