Om Pipes

Hos oss kan du få nästan vad du vill i dryckesväg. Vi har ett stort utbud av öl och whisky (vi gillar skotsk bäst, men vi har även sorter från andra delar av världen). Vi erbjuder också ett brett utbud av vällagad och god pubmat. Precis som i Skottland kan man samlas hos oss efter jobbet och umgås.

För oss är traditioner viktiga. Vi håller hårt på att följa och bevara dessa. Självklart vill vi ha dig med på detta! Under året firar vi skotska högtider och det vill vi inte göra själva! Du är självklart inbjuden. Titta gärna på vår evenemangskalender för att se vad som händer i din stad!

Vi erbjuder provningar av både whisky, öl och andra godsaker till alla intresserade. Kom med polarna, svensexan, företaget eller tjejgänget för att prova och skratta!

Pipes of Scotland finns i Kalmar, Uppsala och Umeå och ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I koncernen ingår bland annat Profilrestauranger som driver Skansens Restauranger, Dramatenrestaurangerna och Haga Forum i Stockholm, Trädgår’n och ETT i Göteborg, Stadshuset i Sundsvall samt Rådhuskällaren i
Malmö Ligula driver även hotellverksamhet i kedjorna ProfilHotels, Motel L, Apartments by Ligula samt som franchisetagare till Park Inn by Radisson. Läs mer om Ligula här.